Radio Z86

Te gusta Amerpages? Síguenos!

Radio broadcast

Is this your business? Claim it!

Location
Roodeweg 64 | Willemstad, Curaçao
Email Send a message
Phone(s)
(599-9) 462-2020
Fax number(s)
(599-9) 462-5796
Mapa - Radio Z86
Important This map listing was generated automatically by a geolocation service, instead by a human user. Please consider this map location as a reference.
Mensajes Recientes

Vinden&Binden zorg en welzijn

Geachte heer/mevrouw,
Graag wil uw aandacht vragen voor het volgende. In de aangehechte bijlage vind u een persbericht met daarin vermeld dat wij morgen, 22 december 2015 een conferentie zullen ...

Geachte heer/mevrouw, Graag wil uw aandacht vragen voor het volgende. In de aangehechte bijlage vind u een persbericht met daarin vermeld dat wij morgen, 22 december 2015 een conferentie zullen gaan houden in het Marriot Hotel. Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze persbericht vandaag en morgenochtend in uw nieuwsoverzicht te willen uitzenden. Wij willen uw alvast bedanken voor uw steun. Ik ontvang graag een bevestiging van uw kant met een antwoord op onze vraag. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd om morgen verslaglegging te doen van onze conferentie die door de Minister zal worden geopend. Names de hele delegatie van Vinden & Binden zorg en welzijn Dank U Ryan Ranes (namens Vinden & Binden zorg en welzijn) +59995109535 ********************************************** PERSBERICHT: PERSBERICHT 21-12-2015 De Nederlandse zorgorganisatie met Antilliaanse roots, "Vinden & Binden, zorg en welzijn" heeft in de periode van 8 t/m 19 december, in het kader van informatie uitwisselen en kennis en ervaring met elkaar delen, een groot aantal zorginstellingen, organisaties en politici op Curaçao en op Bonaire bezocht. De meeste cliënten van "Vinden & Binden zorg en welzijn," zijn oorspronkelijk afkomstig uit Curaçao maar het lukt hun niet een goede binding met de Nederlandse samenleving tot stand te krijgen. Enerzijds wordt hun integratie bemoeilijkt vanwege psychische aandoeningen, een lichte verstandelijke beperking en/of verslavingsproblemen, anderzijds omdat er sprake is van een etnische en culturele afkomst waar in Nederlandse zorginstellingen door beperkte kennis en deskundigheid bij hulpverleners op dit gebied meestal onvoldoende rekening mee wordt gehouden. Het team van "Vinden & Binden zorg en welzijn", sluit hun studiereis op 22 december af met een conferentie “De verbinding terug naar de roots”, in het Marriot hotel. Deze conferentie duurt van 14.00-18.00 uur. De bedoeling ervan is om het verschil in cultuurconcepten tussen de Nederlandse en Antilliaanse samenlevingen in beeld te brengen met als belangrijkste doel te komen tot een verbinding. De sprekers zijn zowel uit Curaçao als uit Nederland afkomstig. Na een pauze is er gelegenheid om in workshops te discussiëren over hoe de verbinding te maken tussen de zorgbehoeften van Antilliaanse cliënten, de zorgaanbieders en de overheid. En hoe kunnen Antilliaanse zorgaanbieders en organisaties hier samen met "Vinden en Binden" een brug tussen tot stand brengen? Kortom : wanneer u professioneel of persoonlijk geïnteresseerd bent en graag aan deze conferentie deel wilt nemen : het team van Vinden en Binden nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn op dinsdag 22 december van 14.00-18.00 uur in het Marriot hotel!

Loading...
Amerpages.com